• Καλωσορίσατε στο SecureSystems.gr
  • Τηλ: 27210 24564

0
Σύνδεση

Σύνδεση

Τρόποι Αποστολής

  • Αποστολή με Courier στον χώρο σας

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται βάσει της διαθεσιμότητας αυτών. Η σχετική πληροφορία αναγράφεται σε κάθε προϊόν στην ιστοσελίδα

Κόστος Αποστολής

Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 4 κιλών είναι 4,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν

Αντικαταβολή με Courier

Aν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατόν να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση, εφόσον το συνολικό κόστος της παραγγελία σας δεν ξεπερνά τα 500,00€ και το συνολικό βάρος της δεν ξεπερνά τα 12 κιλά.

Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι 2,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ανεξάρτητα του κόστους αποστολής.

  • Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, συνήθως σας συμφέρει από θέμα κόστους να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας με πρακτορείο μεταφορών.

Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή.

Θα πρέπει να γίνει η εξόφληση της αξίας των προϊόντων της παραγγελία σας είτε μέσω πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Για το λεκανοπέδιο Αττικής

Για το λεκανοπέδιο Αττικής, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν την εταιρεία μας, δεν γίνονται παραδόσεις στο χώρο σας, αλλά η παραλαβή μπορεί να γίνει αποκλειστικά από την έδρα της συνεργαζόμενης μεταφορικής στην διεύθυνση:

Πρακτορείο Καλλιντέρης Μαρίνος
Ορφέως 190, Αθήνα, 11855, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ 2103466522

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, τα εμπορεύματα μεταβαίνουν από την έδρα μας στην Καλαμάτα προς της έδρα της μεταφορικής μας στην Αθήνα και κατόπιν γίνεται μεταφόρτωση σε πρακτορείο των Αθηνών που εξυπηρετεί την περιοχής σας.

Τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και εξοφλούνται κατά την παράδοση.

  • Παραλαβή από την έδρα μας στην Καλαμάτα

Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Καλαμάτα.

Στην περίπτωση αυτή, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την παραλαβή τους.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Μερικοί από τους κατασκευαστές που εμπιστευόμαστε.

bosch logo Risco Logo bw vanderbilt hikvision bw DSC logo bw elmes bw aleph bw avtech bw gst bw logo venitem bw meanwell bw optex bw protect bw crow2 2easy teltonika bw tvt