• Καλωσορίσατε στο SecureSystems.gr
 • Τηλ: 27210 24564

0
Σύνδεση

Σύνδεση

Η Secure Systems αναλαμβάνει την πώληση, εγκατάσταση, υποστήριξη και συντήρηση όλων των υλικών που προμηθευόμαστε.
Εγκαταστάσεις γίνονται στους νομούς Μεσσηνίας, Λακωνίας και Αρκαδίας .Για τους συγκεκριμένους νομούς παρέχεται η δυνατότητα μελέτης από αρμόδιο τεχνικό συστημάτων ασφαλείας ,για να σας προταθεί η βέλτιστη λύση ασφαλείας για τον χώρο σας. Η μελέτη παρέχεται δωρεάν.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς

Εγκαταστάσεις - Πωλήσεις σε συστήματα συναγερμού (alarm)

Εγκαταστάσεις - Πωλήσεις σε συστήματα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης (cctv)

Εγκαταστάσεις - Πωλήσεις σε συστηματα Πυρανίχνευσης (fire)

Εγκαταστάσεις - Πωλήσεις σε συστήματα Ελεγχόμενης Πρόσβασης (access) 

Εγκαταστάσεις - Πωλήσεις σε συστήματα Θυροτηλεόρασης (video intercom)  

Εγκαταστάσεις -  Εφαρμογές Αυτοματισμών (web relay i/o controller)   

Εγκαταστάσεις - Πωλήσεις σε αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα (solar)

Ηλεκτρονικό Εμπόριο (πώληση χονδρική-λιανική μεσω της ιστοσελίδας μας σε όλη την Ελλάδα)

 

1. Προγραμματισμός συναγερμού - Προγραμματισμός καταγραφικού 

Η Secure systems αναλαμβάνει κατόπιν αιτήσεως του πελάτη τον προγραμματισμό των συστημάτων συναγερμών που προμηθευόμαστε.Ο εκάστοτε προγραμματισμός γίνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου και του εγκαταστάτη. Το κόστος προγραμματισμού ανέρχεται στα 25 ευρώ για τα ενσύρματα συστήματα και 35 ευρώ για τα ασύρματα συστήματα.

Επίσης αναλαμβάνουμε τον προγραμματισμό συστημάτων CCTV , με συνεχή καταγραφή, καταγραφή με ανίχνευση κίνησης, η καταγραφή με συναγερμό κτλ και παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης κόμβου dyndns της εταιρίας μας για απομακρυσμένη παρακολούθηση των καμερών με χρέωση 5 ευρώ + ΦΠΑ ετησίως .Ο προγραμματισμός του συστήματος CCTV ανέρχεται στα 25 ευρώ

 

2. Υπηρεσίες Κεντρικού Σταθμού Λήψης Σημάτων Συναγερμού

Η εταιρία μας συνεργάζεται με τον κεντρικό σταθμό της Spartan Security. Το μεγαλύτερο κεντρικό σταθμό στην Ελλάδα με 35000+ συνδρομητές.  Παρακάτω παρουσιάζονται τα σήματα που αποστέλλονται απο τους συναγερμούς σε κωδικοποιημένη μορφή.

 • Σήμα Διάρρηξης 

Ειδοποιείται αμέσως τηλεφωνικώς η Άμεση Δράση (100) ή το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για ασφαλιζόμενους χώρους εκτός Αθηνών, ο συνδρομητής, όπως και τα τηλέφωνα βοηθείας (που ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει εγγράφως) προς άμεση ενημέρωσή του. Επιπλέον, η Spartan είναι σε θέση να γνωρίζει ποιο ακριβώς τμήμα του ασφαλιζόμενου χώρου παραβιάστηκε.

 • Σήμα Πυρκαγιάς 

 Ειδοποιείται αμέσως τηλεφωνικώς η πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς και ο συνδρομητής στα ανωτέρω τηλέφωνα, (εφόσον έχει τοποθετηθεί ειδικό σύστημα πυρανίχνευσης), η εφόσον γίνει ειδοποίηση με χρήση συνδυασμού πλήκτρων από το πληκτρολόγιο.

 • Σήμα Προσωπικής Απειλής

Στην περίπτωση αυτή, ο συναγερμός στον προστατευόμενο χώρο είναι σιωπηλός (δίνεται σε επείγουσα ανάγκη προσωπικής απειλής, με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν) και το σήμα που λαμβάνει η Spartan αξιοποιείται ως ανωτέρω, ενημερώνοντας την Άμεσο Δράση για το υπερεπείγον του περιστατικού.

 • Σήμα Ιατρικής Ανάγκης 

Και σε αυτή την περίπτωση, το σήμα δίνεται με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν, η με χρήση συνδυασμού πλήκτρων από το πληκτρολόγιο (το οποίο μπορεί να είναι και ασύρματο) και ειδοποιούνται αμέσως όλα τα τηλέφωνα ανάγκης, που εγγράφως έχουν γνωστοποιηθεί από τον συνδρομητή (προσωπικός γιατρός, ασφαλιστική εταιρεία, συγγενικά πρόσωπα κ.λπ.), ενημερώνοντας για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του περιστατικού

 •  Σήμα Πτώσης Μπαταρίας 

 Ειδοποιείται το συντομότερο το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας ειτε σε περίπτωση πτώση μπαταρίας της κεντρικής μονάδος είτε πτώση μπαταρίας από κάποιο ασύρματο αισθητήριο

 • Σήμα Διακοπής Ρεύματος

Ενημερώνεται ο συνδρομητής δύο ώρες μετά την λήψη του σήματος. (Το σύστημα συναγερμού έχει αυτονομία λειτουργίας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10-24 ώρες).

 • Σήμα Ελέγχου Συστήματος - test

Ειδοποιείται το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προς άμεση αποκατάσταση του συστήματος.

 

3. Υπηρεσία Ελέγχου Ωραρίου

Καθημερινός ελεγχος με άμεση ειδοποίηση για

 • Παραβιάσεις ωραρίου λειτουργίας
 • Είσοδο χρηστών σε μη εργάσιμες ώρες
 • Καθυστέρηση όπλισης του συστήματος ασφαλείας, (υπενθύμιση) στην λήξη του ωραρίου το βράδυ
 • Καθυστέρηση  αφόπλισης  στην  έναρξη  του ωραρίου: (το πρωί)
 • Είσοδο  εξουσιοδοτημένων  χρηστών  στην επιχείρηση  σας  (επίπεδο  ασφαλείας)  σε  χρόνο  εκτός  ωραρίου  λειτουργίας,  δηλαδή  νύχτες, σαββατοκύριακα, αργίες

Είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον έλεγχο του ωραρίου όπλισης της επιχείρησης σας η της οικίας σας για να έχετε πάντα τον καλύτερο έλεγχο. 

 

4.  Εφαρμογή Ασύρματης Τεχνολογίας GPRS για Λήψη Σημάτων Συναγερμού μέσω Κινητής Τηλεφωνίας

 Μία ακόμα εξελιγμένη υπηρεσία που αποδεσμεύει από την ύπαρξη σταθερής τηλεφωνίας.

Σας παρέχουμε με τη χρήση της τεχνολογίας GPRS, μια αποτελεσματική και συμφέρουσα λύση παρακάμπτοντας τη χρήση σταθερής τηλεφωνίας για ασφαλιζόμενους χώρους όπου δεν υπάρχει σταθερή τηλεφωνία ή όπου χρειάζεται ασύρματη, αδιάλειπτη επικοινωνία. Το GPRS (General Packet Radioservice) επιτρέπει τη χρήση της κάρτας Sim της κινητής τηλεφωνίας. Η τεχνολογία GPRS δέχεται contact-ID σήματα ασφαλείας από αδιάκοπη σύνδεση στο Internet και μάλιστα με γρήγορες ταχύτητες χωρίς χρονοχρέωση.

Τα πλεονεκτήματα του GPRS έναντι της σύνδεσης με σταθερή τηλεφωνία, σε ότι αφορά τη σύνδεσή του τελικού χρήστη είναι σημαντικά:

 •  Ταχύτητα: Επισπεύδεται η λήψη σήματος από τον κεντρικό σταθμό μέσω στιγμιαίων συνδέσεων.
 • Ασύρματη σύνδεση: Άμεσος έλεγχος επικοινωνίας.
 • Αποφυγή πιθανότητας φθοράς: Δεν ενέχεται κίνδυνος για τον ασφαλιζόμενο χώρο να «κόψει» κάποιος την ενσύρματη τηλεφωνική γραμμή και συνεπώς, την επικοινωνία με το κέντρο.
 •  Δυνατότητα σύνδεσης κινητών ασφαλιζόμενων χώρων με τον κεντρικό σταθμό: Όπως πλοία και σκάφη αναψυχής.
 •  Οικονομία: Αποφυγή χρονοχρέωσης, ανάλογα με διάρκεια της σύνδεση χρήσης

5. Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης - Video Verification

H προστασία σας επιτυγχάνεται σήμερα πιο αποτελεσματικά και υπεύθυνα από ποτέ, με την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.
Οι χειριστές του κεντρικού σταθμού βλέπουν άμεσα το συμβάν να εξελίσσεται μέσω on–line μετάδοσης εικόνας του χώρου σας, την στιγμή του συναγερμού!
Πιο απλά, όταν υπάρξει παραβίαση, συνεπώς συναγερμός στο χώρο, οι χειριστές μέσω της υπηρεσίας Video Verification, έχουν απομακρυσμένη οπτική επαφή με τον χώρο, παράλληλα με το σήμα συναγερμού.
Η εικόνα που βλέπουν ζωντανά, τους δίνει τη δυνατότητα να αξιολογήσουν άμεσα το περιστατικό και να πράξουν αναλόγως. Είναι με άλλα λόγια σε θέση να γνωρίζουν αν οι παραβιάσεις είναι ψευδείς π.χ. λόγω κακής χρήσης, καιρικών συνθηκών, τεχνικής βλάβης κ.α. ή αν πρόκειται για αληθινή απειλή, ένοπλη ληστεία, βανδαλισμό καθώς και τον ακριβή αριθμό δραστών, το σημείο εισόδου και τις κινήσεις τους!

Oι χειριστές παρακολουθούν το συμβάν τη στιγμή που γίνεται επιτυγχάνοντας:
• Επαλήθευση συναγερμού.
• Έγκυρη άμεση και επιβεβαιωμένη αξιολόγηση.
• Ταχύτερη ανταπόκριση της αστυνομίας και των ιδιοκτητών.
Πέραν όλων αυτών των αναβαθμισμένων δυνατοτήτων του 24ωρου κέντρου, παρέχεται:
• Δυνατότητα κάλυψης τόσο εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων.
• Διάθεση εφαρμογής για smartphones ή tablets, με δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης της εικόνας από τον συνδρομητή.
• Παράλληλη καταγραφή του συμβάντος στο DVR του συστήματος.
• Πλήρης προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Η εικόνα λαμβάνεται μόνο σε οπλισμένο σύστημα συναγερμού ή κατόπιν αδείας και έγκρισης με ευθύνη του συνδρομητή, κανείς δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τις κάμερες εν αγνοία σας.
Οι απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ο προστατευόμενος χώρος για να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες οπτικής επιβεβαίωσης είναι οι ακόλουθες:
1. Να υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού που να είναι συνδεδεμένο με το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων της Spartan Security.
2. Να υπάρχει εγκατεστημένο ψηφιακό σύστημα καταγραφής και μετάδοσης εικόνας CCTV που να υποστηρίζεται από UPS.
3. Να υπάρχει διαρκής σύνδεση Internet στο χώρο

6. Υπηρεσία Ενημέρωσης Συνδρομητών με SMS

Το νέο ενοποιημένο σύστημα ERP της SPARTAN SECURITY (σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων) εκσυγχρονίζει τον τρόπο λειτουργίας της, παρέχοντας νέες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια.Μία από τις παροχές της Spartan είναι η ειδοποίηση των συνδρομητών της μέσω sms σε όποια κινητά τηλέφωνα εκείνοι επιλέξουν και σε όποια σήματα επιθυμούν, όλο το 24ωρο.
Επιπλέον μπορούν να ειδοποιούνται άμεσα, με τον ίδιο τρόπο για παραβιάσεις ωραρίου λειτουργίας, είσοδο χρηστών σε μη εργάσιμες ώρες, καθυστέρηση όπλισης του συστήματος ασφαλείας ή για οποιαδήποτε άλλη προεπιλεγμένη ενέργεια αιτηθεί ο κάθε συνδρομητής.

Our Company

Ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididun.

Ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam. Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisi cing elit.

 • Top quality products
 • Best customer service
 • 30-days money back guarantee

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Μερικοί από τους κατασκευαστές που εμπιστευόμαστε.

bosch logo Risco Logo bw vanderbilt hikvision bw DSC logo bw elmes bw aleph bw avtech bw gst bw logo venitem bw meanwell bw optex bw protect bw crow2 2easy teltonika bw tvt