• Καλωσορίσατε στο SecureSystems.gr
  • Τηλ: 27210 24564

0
Σύνδεση

Σύνδεση

Προφίλ

Λίγα λόγια
Έπειτα από πολυετή εργασιακή εμπειρία σε εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας στους νομούς Μεσσηνίας Λακωνίας και Αρκαδίας και έχοντας εξασφαλίσει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου,  επιχειρούμε να προσφέρουμε σε εσάς τις πλέον αξιόπιστες και πληρέστερες λύσεις ασφαλείας για τον επαγγελματικό χώρο ή την οικία σας. Λαμβάνοντας συνεχή γνώση των τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο, ήρθαμε να σας ενημερώσουμε και να σας προτείνουμε τις πλέον ασφαλείς και παράλληλα καινοτόμες λύσεις συστημάτων ασφαλείας.

Όραμα και επιδίωξη της εταιρίας είναι να παρέχουμε τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στον κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά, με κύριο γνώμονα πάντα την ασφάλεια.
Οι συνεργασίες μας με τους κορυφαίους οίκους στον χώρο μας αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο για την εγκατάσταση αξιόπιστων ηλεκτρονικών συστημάτων.
Η εταιρία μας δίνει έμφαση στην εγκατάσταση των πλέον αξιόπιστων συστημάτων που λειτουργούν απροβλημάτιστα στα επόμενα χρόνια λειτουργίας.
Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τα πλέον ασφαλή συστήματα. Το λέει άλλωστε και το όνομα μας Securesystems.gr

Web Relay
Σε εποχές όπου η ανταγωνιστικότητα είναι μεγάλη, θεωρείτε επιβεβλημένη η ανάπτυξη καινοτόμων καινούριων εφαρμογών , που θα μπορούν να δώσουν λύσεις ευκολίας και ασφάλειας στην καθημερινότητα μας.
Στην κατεύθυνση αυτή κατασκευάσαμε μια ηλεκτρονική πλακέτα μέσω της οποίας μας δίνεται η δυνατότητα να ελέγχουμε την λειτουργιά διαφόρων ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών συσκευών στον χώρο μας.
Η διασύνδεση της συσκευής είναι εύκολη και μπορεί να γίνει στις περισσότερες εφαρμογές από τον ηλεκτρολογο του σπιτιού μας. Οδηγίες Χρήσης και Εγκατάστασης βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή συμπληρωματική πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας.

To web relay συνδέεται τόσο ενσύρματα αλλά και ασύρματα με το router στο χώρο μας ,και ο έλεγχος γίνεται τόσο από το εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού μας όσο και απομακρυσμένα
. Το web relay μας παρέχει την δυνατότητα διασύνδεσης έως και 8 ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών . Έτσι για παράδειγμα με την κατάλληλη συνδεσμολογία μπορούμε να κάνουμε κάποια από τα παρακάτω η και πολλά περισσότερα
• Οπλισμός Αφοπλισμός Συστήματος Συναγερμού.
• Άνοιγμα- Κλείσιμο Φώτων – Προβολέων κτλ
• Έλεγχος Air Condition
• Έλεγχος Ηλιακού Θερμοσίφωνα
• Έλεγχος Κεντρικής Θέρμανσης
• Άνοιγμα Πορτών (Κυπρί, ηλεκτρομαγνήτες κτλ)
• Ενεργοποίηση Σειρήνων
• Έλεγχος αναμένων φώτων – και λοιπών συσκευών κτλ
Εκτός των εξόδων η συσκευή δέχεται και οκτώ εισόδους (inputs) για να μπορούμε να ελέγχουμε την κατάσταση (ανοικτό-κλειστό) των υπό έλεγχο συσκευών.

Για την ώρα to web relay ελέγχεται μέσω εφαρμογής σε οποιαδήποτε android συσκευή, αλλά και μέσω προγράμματος σε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή.
Το επόμενο διάστημα θα ετοιμαστεί και η έκδοση σε IOS για τους χρηστές που διαθέτουν Iphone και Ipad

B2B
H εταιρία μας παρέχει ειδικό τμήμα χονδρικής πώλησης Β2Β που απευθύνεται σε επαγγελματίες ηλεκτρολόγους , ηλεκτρονικούς, τεχνικούς συστημάτων ασφάλειας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές με αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
Καλέστε μας και ενημερωθείτε σχετικά

Έκθεση Καταστήματος

Θα χαρούμε να σας δούμε στο φυσικό μας κατάστημα, όπου θα δείτε σε πραγματικό χρόνο εφαρμογές σε συστήματα συναγερμού, κάμερες διαφόρων τεχνολογιών , συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης, θυροτηλεοράσεις κτλ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Μερικοί από τους κατασκευαστές που εμπιστευόμαστε.

bosch logo Risco Logo bw vanderbilt hikvision bw DSC logo bw elmes bw aleph bw avtech bw gst bw logo venitem bw meanwell bw optex bw protect bw crow2 2easy teltonika bw tvt